צלחת שבורה – פודקאסט המסעדנות הראשון בישראל!

הפודקאסט הוקם במטרה לשתף את הידע והניסיון שלי מנקודת מבטה של המסעדה ולא בהכרח מנקודת מבטו של הלקוח!
אשתדל לתת כמה שיותר ערך וידע למסעדנים ומנהלי מסעדות ובתי קפה.

בפרקים אדבר על ניהול מסעדה, סרוויס, ניהול עובדים, שירות, חווית לקוח, חישובי עלויות,  חיסכון, זכיינות, הקמה, תפריטים, שיווק, פרסום, מיתוג ועוד.

תודה רבה ואני ממש שמח שאתם מאזינים!

פרק - 0.1 פיילוט

שלום לכולם 🙂

תודה רבה שבחרתם להאזין לפודקאסט שלי צלחת שבורה. אני מתרגש מאד מהפצת פרק הפיילוט ובאמת מודה לכם שאתם מאזינים.

אני יודע שהזמן שלכם מוגבל ושהענף שלנו שואב המון זמן ואנרגיות בטח בתקופה כזו. לכן, החלטתי שהפרקים יהיו עד 30 דקות כך שההאזנה תהיה נעימה ונוחה לכולם.


בכל פרק אגע בסיטואציות והיבטים שכל מסעדן או מנהל מסעדה חווים ביום יום שלהם, מבט אל עתיד הענף ושיתופי פעולה עם מסעדנים, ספקים, יועצים וכל מי שיכול לתרום ולהוסיף ערך למאזינים.

תודה רבה והאזנה נעימה.

 

פרק 1 - מסעדנות כמקצוע

בפרק אדבר על:

 

1. ההבדל בין להיות מסעדן לבעל מסעדה

2. החלום לבשל ואיך הבישול גורם לעיתים לפספס דברים חשובים בניהול

3. שלושה מחקרים שקראתי והחשוב מביניהם של Maria Amelia (מזמין אתכם לפנות בפרטי, מאמרים מעניינים), שמחזקים שלוש נקודות כואבות על אחוזי סגירת עסקים

4. סיפור קצר של לקוח שהכרתי. סיפור בעל מוסר השכל

5. נענה על השאלה האם יותר קל לפתוח מסעדה מאשר מוסך?

6. למה סקר שוק יכול לפתור כאב ראש בעתיד והאם כל מסעדן עושה את זה?

תודה לכל המאזינים והמאזינות!

 

פרק 2 - 15 דקות על איך לקוח חושב

בפרק אדבר ואשתף על:
1. מספר דוגמאות שלקוחות לא אוהבים ולא ישכחו לכם לעולם
2. איך קורונה יכולה להשפיע לטובה על העסק שלכם ועל דעת הלקוחות
3. סיפור קצר על לקוח שנתתי לו שירות יום יום כשעבדתי בלוס אנג'לס
4. המסעדה שגרמה לי לשכוח שאני משלם על הארוחה שלי
5. האם המשפט הלקוח תמיד צודק נכון גם בשנת 2020?

פרק 3 - המושג Last Mile

בפרק אדבר ואשתף על:
 
1. מהו המושג LAST MILE
2. דוגמאות ליישום מושג זה אצלכם בעסק
3. המעבר למערכי למשלוחים עקב נגיף הקורונה
4. ההבדל בין לקוח במסעדה לעומת לקוח במשלוח
5. ביקורות אישיות לעסק שלכם
 

פרק 4 - תפריטים מקוונים

בפרק אדבר ואשתף על:
 

1. המעבר ההכרחי לאונליין ומשלוחים
2. תפריטים מקוונים ואיך נכון לבנות אותם
3. טעויות נפוצות בשימוש בתפריט מקוון
4. האם התפריט שלכם מתאים לאונליין?
5. המילה "חינם" ואיך היא משנה את אופן המכירה

 

פרק 5 - מאגרי תמונות ואייקונים חינמיים

בפרק אדבר ואשתף על:

1. יתרונות וחסרונות כשמשתמשים במאגרים חינמיים
2. הדרך למצוא את התמונות והאייקונים שיתאימו לכם
3. אתרים חינמיים לשימוש
4. תמונה אותנטית מול תמונה מהאינטרנט

פרק 6 - אורח - שף ינון מזרחי

בפרק דיברנו על:

1. להיות טבח במסעדה, מה זה אומר?

 2. טיפים למטבח המקצועי

3. איך ניגשים לפרודוקט, על מה צריך לחשוב ואיך נכון לבצע מנה?  

4.  טיפים לבניית תפריט למסעדה שלכם 

5.  ההבדל בין שף למסעדן 

6. החיבור בין מטבח לפלור 

האזנה נעימה!

 

פרק 7 - ניהול קבוצת ווצאפ

בפרק אדבר ואשתף על:

1. מדוע ווצאפ כל כך חשובה למסעדה

2. ניהול קבוצת ווצאפ של עובדים

3. קבוצת ווצאפ מנקודת מבט של עובד

4.  טעויות נפוצות בניהול הקבוצה

האזנה נעימה!

 

פרק 8 - מארח את עורך דין משה היקלי

בפרק דיברנו על:
בפרק דיברנו על:
1. שלבים חשובים בדרכם של יזמים מול עורך דין
2. מדוע חשוב לבחור עורך דין מנוסה
3. חוזים (עובדים, זכיינות, שכירות)
4. הסכם מייסדים
5. מקרים וסיפורים מניסיונו של משה
 
האזנה נעימה!