קצת עליי

קצת עליי

היי, נעים להכיר! אני נוי ברבי.

במהלך הקריירה שלי בענף עבדתי במגוון רחב של תפקידים החל משטיפת כלים, טבח, מלצרות, ניהול ועד לעסק הראשון שהקמתי (FLOOR) לייעוץ וליווי מסעדנים, לשיפור חווית הלקוח במסעדה שלהם.

בין לבין, סיימתי תואר ראשון בשיווק שמהווה אבן דרך חשובה בעיצוב הקריירה שלי. 

בשנים האחרונות, ליוויתי עסקים רבים בנושאים מגוונים והחשוב מביניהם הוא הגדלת הרווחיות של המסעדה.

אני מאוד אוהב לעבוד עם אנשים, ללמוד מהם וללמוד יחד איתם. ולכן, בחרתי לשלב את האהבה שלי לאנשים יחד עם אירוח וקולינריה, בענף שיודע לעשות את זה בצורה הטובה ביותר.

אני מאמין שחווית לקוח טובה ומקצועית יכולה ליצור אצל הלקוח תחושת אמינות במוצר ורצון לחזור פעם נוספת.

בבלוג שלי אשתף אתכם בידע שרכשתי וארחיב בתוכן שרלוונטי לכל מסעדן בישראל של 2020.

מטרת הבלוג

כשאתה מחליט לפתוח מסעדה אתה נכנס להרפתקה שאין לדעת איך תסתיים. כמות המידע המקצועי שזמין לבעל המסעדה דל וחלקו מיושן.

שאלות רבות צצות לפני הפתיחה ובזמן תפעול המסעדה:
מה צריך לדעת? כמה זה עולה? האם יספיק לי רק לדעת לבשל? איך מנהלים צוות? איך מחשבים עלויות מזון? ועוד המון שאלות שצצות להמון מסעדנים בארץ.

כאחד שאוהב ללמוד ומאד מאמין שלכל אדם יש מה לתת ולהעניק, חיפשתי מידע רלוונטי *בעברית* על הענף וכמעט שלא מצאתי.

מהתובנות הללו נולד הרעיון שלי להקים את הבלוג ולהעניק ידע שימושי ובעל ערך רב למסעדנים בישראל.

בבלוג שלי תמצאו כתבות, Case Studies, תובנות מניסיוני האישי וגם טיפים והכוונות מאנשי מקצוע נוספים רלוונטים שיתארחו בבלוג.