fbpx

5 טיפים קצרים לייעול השירות במסעדה

1. מפגש בין עובד ללקוח –
שירות במסעדה ניתן כאשר נותן השירות ניגש אל הלקוח. חשוב שהמפגש יהיה במינון המתאים, שהלקוח ירגיש שהוא ערוך לשרת אותו אך מנגד לא ירגיש תחושה של לחץ או חוסר נעימות.
2. המפגש בין נותן שירות ללקוח צריך להיות מתוכנן ולא אקראי –
מלבד במקרה שבו קורא הלקוח לנותן השירות. יש לגשת ללקוח בצורה מתוכננת על מנת לא לשדר חוסר ארגון ולחץ.
3. יש להיות ערוכים גם לבקשות מיוחדות –
חשוב להכין את נותני השירות גם לחלקים שהשיח מול הלקוח לא יעבור בצורה חלקה ולהבהיר שיש להיות סבלניים לכל סוגי הלקוחות.
4. התייחסות לכל פידבק –
חשוב שכל עובד במסעדה שמקבל פידבק, חיובי או שלילי, לא ישכח אותו אלא דווקא ידווח עליו. גם פידבקים אקראיים מאפשרים לבעל המסעדה להבין עד כמה המסעדה עומדת בציפיות הלקוחות.
5. הערכת שביעות רצון הלקוחות –
חשוב לבצע מדי תקופה הערכת שביעות רצון הלקוחות באמצעות סטטיסטיקה כמו אחוזי לקוחות חוזרים, האם ישנה עליה או ירידה במכירות לעומת אותה תקופה בשנה שעברה וכמו כן כדאי להעביר סקרי שביעות רצון ללקוחות.

האם המאמר עזר לך?

לחצ/י כדי לדרג!

דירוג ממוצע 0 / 5. ספירת הצבעה: 0

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב print
Print

הצטרפו לניוזלטר שלי

נשבע שאני לא חופר :)

יש פה עוד כמה טובים